Wat is jouw geldverhaal?

"Als kind was ik al goed in het aantrekken en vermenigvuldigen van geld"

 

Iets wat heel klein begon met het sparen van kwartjes die ik van mijn oma had gekregen voor een ijsje werd ongemerkt steeds groter en groter. In mijn studententijd ging ik me er serieus mee bezig houden. Ik ging doelen stellen en haalde deze ook altijd. Totdat ik op mijn 32e ineens financieel onafhankelijk was. Ik vertelde het alleen aan niemand. Sporadisch liet ik er wel eens iets over los aan mijn vrienden maar ik vertelde nooit hoe het echt zat.

Want inmiddels had ik wel gemerkt dat geld voor veel mensen een "ding" was en dat ging ik liever uit de weg. Hoewel ik zelf totaal geen last had van negatieve emoties omtrent geld, had ik wel last van de oordelen, de afgunst en de negativiteit die op dit onderwerp zaten. 

 

 "Wat ik met geld bij mezelf kon,
lukte me ook bij anderen"

 

Toch begon ik langzamerhand mensen in mijn naaste omgeving te helpen met hun financiële situatie. Wat ik bij mezelf kon, lukte ook vrij makkelijk bij anderen. Ik hielp mensen er financieel weer bovenop maar als ze het zelf gingen doen, waren ze snel weer terug bij af.  Ik begreep er niets van en het voelde als falen dat het mij niet lukte om datgene wat mij enorme vrijheid gaf, over te brengen op anderen.

  

"Het zou nog 4 jaar duren voordat ik begreep hoe blokkades, overtuigingen en emoties ervoor zorgen dat geld niet stroomt"

 

Nadat ik in 2011 ondernemer werd en vermogens beheerde voor mensen die dat zelf niet (meer) konden en tevens mensen met forse schulden hielp, werd mij langzaam duidelijk dat er iets anders aan de hand was. Wel of geen geld hebben bleek geen kwestie van "pech" of "geluk". Ik begon me te verdiepen in de werking van ons bewustzijn en ontdekte dat blokkades, overtuigingen en emoties ervoor zorgen dat geld niet stroomt. Tevens kreeg ik een hernieuwde belangstelling voor de Wet van Aantrekkingskracht. Ik was hier 15 jaar geleden al enorm door gefascineerd maar het lukte toen niet om deze wet voor me te laten werken. 

 

"Uiteindelijk heb ik alles met elkaar kunnen verbinden "

 

Uiteindelijk heb ik alles met elkaar kunnen verbinden zodat ik je kan leren hoe je zelf geld aantrekt en vermeerdert. En weet je, ik vind het meer dan geweldig om je bewust te maken van wat er mogelijk is en je te helpen om je financiële realiteit compleet te veranderen. 

Voel jij dat je er klaar voor bent om het anders te gaan doen maar weet je niet hoe?
Laat mij je dan helpen. Ik wil je uitnodigen om een kijkje te nemen in mijn Shop en bij mijn Coaching.

Mocht je vragen hebben?
Schroom dan niet om mij een bericht te sturen of contact op te nemen via mijn Social Media kanalen.