Wat klanten zeggen

Over de VIP dag "Meester over je Financiën"

Welmoet Babeliowsky
"directeur Autorespond"

Als eigenaar van een snel groeiend internet bedrijf was ik langzamerhand  het overzicht kwijt over mijn financiën. Ook wist ik gewoonweg niet op welke manier ik mezelf moest uitbetalen en wat ik moet reserveren voor later. Ik had geen idee wat mijn kosten waren.

Met behulp van het financiële systeem van Saskia weet ik nu precies waar ik aan toe ben. Dat heeft me al direct in de eerste maand een gevoel van financiële vrijheid en overvloed opgeleverd. De kracht zit hem in het hebben van een effectief systeem dat is bedacht om te leiden naar overvloed door de combinatie van je persoonlijke uitgaven en je bedrijf. Daarnaast pakt Saskia het persoonlijk aan. Je eigen cijfers worden onder de loep genomen! Dat werkt gewoon en voelt ontzettend fijn.

Iedere ondernemer moet dit systeem kennen!  Dat gaat je heel veel opleveren.

Marcel Lahaije
"eigenaar De Lichtstad verzekeringen"

Enige tijd geleden heb ik de VIP dag 'Meester over je financiën' mogen ervaren. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als financieel adviseur dus ik was erg nieuwsgierig of er nog nieuwe dingen te 'ontdekken' waren. Als ik zeg dat ik niet teleurgesteld werd dan zou dat een grove understatement zijn! Niet alleen werd ik aangenaam verrast door de waardevolle en inspirerende content die dag - die mij een nieuwe kijk gaf op geld in al zijn facetten - maar mijn lichaam en geest werden ook nog eens in de watten gelegd op een zeer bijzondere locatie met diverse 'lekkernijen' voor body, mind & soul.

Als je meer geld wilt aantrekken in je leven dan kan ik je deze bijzondere dag van harte aanbevelen. De beste investering die je kunt doen is een investering in jezelf!

 

Over de coachingssessies

Anna Lammers  
"
Arion Life Coaching"

  undefined

 Ik kende Saskia al van een besloten Facebook groep en haar visie op geld en op de achterliggende emoties en negatieve overtuigingen die ten grondslag liggen aan geldgebrek spraken mij enorm aan.

Ik heb mijn leven lang geworsteld met geld en ik wist intuïtief dat de ware oorzaak van deze worsteling dieper lag dan wel of niet een goede planning hebben. Tijdens de coaching sessie die met Saskia had, heeft zij bevestigd wat ik diep in mijn hart wel wist: ten diepste weten en voelen dat ik waardevol ben zoals ik ben. Het voluit omarmen van mijn innerlijke rijkdom is voor mij een belangrijke sleutel tot financiële overvloed. 

Je hebt me een heel waardevol geschenk gegeven Saskia. Uit de grond van mijn hart dank je wel.

 

Andra Versteeg
"beeldend kunstenaar"

   

 Ik heb de coaching van Saskia  enorm gewaardeerd. Ik wist zelf al best veel over de energetische achtergrond van geld en de wet van aantrekking, maar het lukte me maar moeilijk om die kennis in de praktijk te brengen. Saskia heeft op een heel prettige manier simpele en toepasbare tips gegeven over wat ik kan doen als ik me zorgen maak over geld.

Omdat de tips zo toegankelijk zijn, had ik het gevoel dat ik het ook daadwerkelijk zelf kon en ben ik vol vertrouwen gaan oefenen en experimenteren.

Wat verder veel voor mij heeft betekend, was Saskia’s advies om niet te begroten op basis van wat ik strikt noodzakelijk nodig heb, maar om meer te kijken naar hoeveel geld ik nodig heb om comfortabel te leven.

Dat nieuwe perspectief heeft mijn ogen geopend en ook dat is weer zo makkelijk uitvoerbaar. De eindjes aan elkaar knopen is inderdaad nergens voor nodig. Ook niet als startend ondernemer